На Дніпропетровщині засудили жінку за домашнє насилля над бабусею

На Дніпропетровщині засудили жінку за домашнє насилля над бабусею

Фото: Pixabay

На Дніпропетровщині засудили уродженку Кривого Рогу, яка має 2 неповнолітніх дітей, за домашнє насилля над бабусею. Вирок виніс Широківський районний суд у травні 2023 року.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Жінка у період часу з 26 березня 2020 року по 9 січня 2021 року систематично вчиняла дії психологічного насильства над своєю бабусею, що відбувалося за місцем фактичного мешкання останньої.

Це виражалося у систематичних словесних образах потерпілої 1953 року народження нецензурними словами, внаслідок чого жінка зазнала психологічних страждань.

Так, 10 листопада 2020 року обвинувачена висловлювалася нецензурною лайкою у сторону бабусі, при цьому відібрала у неї мобільний телефон, щоб остання не здійснила телефонного дзвінка до органів поліції.

Крім того, 9 січня 2021 року, близько 21:00, жінка висловлювалася нецензурною лайкою в сторону потерпілої та під час цього нанесла удар кулаком в ліве око. Внаслідок чого завдала потерпілій шкоду психологічного та фізичного характеру.

Обвинувачена в судовому засіданні свою провину в скоєнні кримінального правопорушення визнала повністю. У вчиненому щиро розкаялася.

Суд визнав жінку винною у кримінальному правопорушенні, а саме домашньому насильстві.

Їй призначили покарання у виді 1 року позбавлення волі.

На підставі до статей 75, 76 Кримінального кодексу України суд звільнив жінку від відбування покарання, встановивши іспитовий строк 2 роки, з умовою періодично з`являтись у відділ реєстрації.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну