У ЦНАПі Кривого Рогу можна зареєструвати вживане авто

У ЦНАПі Кривого Рогу можна зареєструвати вживане авто

Фото: Дніпропетровська ОВА

У ЦНАПах Кривого Рогу та Кам’янського послуг стало більше. Віднині у них доступна реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку вживаного авто. Зробити це можна за один візит. Головне – мати при собі необхідний пакет документів.

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«У двох центрах надання адмінпослуг регіону відтепер доступна послуга з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку вживаного авто. Її запустили у Кам’янському і Кривому Розі. Для цього органи місцевого самоврядування та Сервісні центри МВС підписали угоди. Співробітники ЦНАПів пройшли спеціальне навчання. Все задля якісного обслуговування та зручності наших відвідувачів», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Аби скористатися послугою, при собі треба мати пакет документів. У ньому повинен бути висновок про експертне дослідження авто. Адже у ЦНАПах огляд транспортного засобу не проводять.

За наявності усіх необхідних паперів, зареєструвати, перереєструвати або ж зняття з обліку вживане авто можна за один візит. Плануючи його, врахуйте, що адміністратори центрів надання адмінпослуг працюють у єдиній із Сервісними центрами МВС електронній базі.

А тому у дні, коли ті зачинені для відвідувачів, скористатися послугою у ЦНАПах неможливо.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну