10 років позбавлення волі: У Кривому Розі засудили рецидивіста за розбійний напад та грабіж

10 років позбавлення волі: У Кривому Розі засудили рецидивіста за розбійний напад та грабіж

Фото: Перший Криворізький ілюстрація

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок у справі про розбійний напад та грабіж та визначив покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це йдеться на сайті Тернівського суду.

В результаті розгляду справи виявилося, що під час перебування у квартирі потерпілої, засуджений напав на неї з ножем, погрожуючи вбити її та її дитину. Перелякана жінка, накрилась ковдрою, щоб уберегти себе, тим часом нападник обшукував квартиру. Коли нападник пішов, жінка виявила, що він викрав її золоті прикраси, телефони з планшетом та сумку з грошима і паспортом. За словами потерпілої, вона познайомилася з обвинуваченим на сайті знайомств в Інтернеті. Вони спілкувались та переписувалися, але вона ніколи не розкривала йому свою адресу. Проте в той фатальний день він зателефонував їй та повідомив, що знаходиться біля її будинку. Після короткої зустрічі на вулиці, вона запросила його до себе додому.

Також було доведено, що засуджений скоїв ще один напад на іншу жінку. Подія трапилась на 5-му мікрорайоні Зарічний. Близько 21:00 він напав на неї, але вона почала силою протистояти. У відповідь нападник завдав їй декілька ударів у обличчя, зірвав з неї прикраси, порвав одяг та вкрав сумку з телефоном, гаманцем і банківськими картками.

На судовому засіданні обвинувачений заперечував свою вину щодо цих злочинів. Однак, після ретельного розгляду всіх обставин справи та доказів, суд прийшов до висновку про його винуватість та ухвалив вирок.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну