Фоторепортаж: як виглядає місце ракетного удару у Кривому Розі, де загинули люди

Фоторепортаж: як виглядає місце ракетного удару у Кривому Розі, де загинули люди

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 13 червня, ворожа ракета пошкодила житлову п’ятиповерхівку, є поранені та загиблі.

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, у Кривому Розі під удар шести ракет потрапили п'ять мирних об'єктів, які не мають жодного відношення до військових.

Ворог завдав удару по п'ятиповерховому житловому будинку, також від ударів постраждали транспортне підприємство, складське приміщення, в якому зберігалася звичайна вода та різні напої, інші цивільні об'єкти.






Ворог вбив 11 мирних людей. Четверо загинули у п'ятиповерхівці, тіла ще сімох було виявлено під завалами будівлі складських приміщень. Постраждали 36 осіб, 12 зараз перебувають у лікарнях. Стан двох вкрай важкий, восьми - важкий, двох - середньої важкості. Лікарі надають постраждалим усю необхідну допомогу і борються за їхнє життя.

Одразу після ворожої атаки на місця влучень були направлені пожежники, рятувальники та оперативні служби міста. З палаючої п'ятиповерхівки вдалося евакуювати 12 осіб, у тому числі тримісячну дитину.

Дивіться також: Рятували людей: робота ДСНС після ракетного удару по Кривому Рогу

Для допомоги людям відразу був розгорнутий оперативний Штаб навпроти зруйнованої будівлі. Було забезпечено триразове гаряче харчування. Люди могли зареєструватися на розселення, отримати допомогу в оформленні документів про пошкоджене майно, спеціалісти Центру «Віза» допомагали отримати адмінпослуги з відновлення документів та інші. Впродовж було оформлено 127 повідомлень про пошкоджене майно до державної «Дії» та надано 20 інших послуг потерпілим.






Штаб розташований у школі навпроти зруйнованої будівлі продовжуватиме роботу сьогодні до 21:00 та завтра з 7:00. А адміністратори Центру «Віза» продовжать там роботу завтра з 8:00 до 16:00, і у наступні дні, поки буде така потреба. Також для допомоги постраждалим мешканцям працюють Офіси «Віза» в усіх районах міста, а Контакт-Центр 15-20 приймає телефонні та електронні заявки з усіх актуальних питань.








Дивіться також: Наслідки ракетного удару по житловому будинку у Кривому Розі (фоторепортаж)

Посилання скопійовано в буфер обміну