У постраждалих від ракетного обстрілу будинках Кривого Рогу забивають вікна

У постраждалих від ракетного обстрілу будинках Кривого Рогу забивають вікна

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі мешканці постраждалих будинків намагаються до темряви забити плівкою та плитами вибиті вибуховою хвилею вікна.

Про це повідомляє журналістка “Першого Криворізького” з місця подій.

Також містяни продовжують нести гуманітарну допомогу та речі для людей, чиї домівки постраждали або були знищені через ворожу атаку у школу неподалік.

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, внаслідок влучень ушкодження отримали понад 70 житлових будинків. Серед них - 7 дев'ятиповерхових, 8 чотириповерхових, 55 п'ятиповерхових. Також постраждали три школи, три будівлі ще двох навчальних закладів – Педуніверситету та ПТУ №45, гуртожиток. За даними на цей момент постраждали близько 400 квартир, від вибухів вибито понад 1300 вікон у квартирах та під'їздах. На 10 будинках постраждали дахи.

На місце були оперативно доставлені необхідні будматеріали з матеріального резерву міста. Це будівельна плівка, листи ОСБ, дошки, цвяхи та інші необхідні матеріали. До роботи залучено 40 бригад комунальників та багато комунальної техніки.

Вже закрито понад 120 вікон. Потім проводитиметься скління, обіцяють чиновники.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну