Вигрузив будівельне сміття біля підприємства: у Кривому Розі засудили чоловіка

Вигрузив будівельне сміття біля підприємства: у Кривому Розі засудили чоловіка

Фото: Pixabay

Дзержинський суд Кривого Рогу виніс вирок раніше судимому місцевому мешканцю за хуліганство. Чоловік неодноразово висипав будівельне сміття недалеко від будівлі АТ «Криворіжгаз».

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

24 березня 2021 року, приблизно о 18:20, чоловік кермував вантажним автомобілем «ЗИЛ» синього кольору.

На ньому він під`їхав до адміністративної будівлі АТ «Криворіжгаз», що розташована в Металургійному районі Кривого Рогу та біля виїзних воріт висипав суміш коричневого кольору (ймовірно суміш глини та піску), розвантаживши кузов автомобіля. Після цього зник з місця події.

27 березня 2021 року, приблизно о 11:53, чоловік, перебуваючи за кермом тієї ж автівки, біля шлагбауму повторно висипав будівельне сміття з кузова автомобіля. Після чого зник з місця події.

В судовому засіданні обвинувачений вину не визнав. Чоловік зазначив, що він не вчиняв дані дії, хто це зробив йому не відомо.

Не пам`ятає де перебував та що робив в момент скоєння злочину. Вантажного автомобіля не має. На місці скоєння злочину його не було, з працівниками Криворіжгазу конфлікту не має.

Також зазначив, що у нього забрали права 5 років, тому він керує автомобілем, не маючи посвідчення водія. Біля його двору стоїть автомобіль ЗІЛ, який він ремонтує, однак він не знає хто саме користувався цим автомобілем.

Вина чоловіка у вчиненні злочину повністю підтверджується показами свідків та матеріалами кримінального провадження.

Один свідок в судовому засіданні зазначила, що працює в АТ «Криворіжгаз» на посаді майстра, з обвинуваченим познайомилась в 2019 році. На даного споживача було доручення про припинення постачання газу. Позивач звинуватив її у крадіжці, якої вона не скоювала.

Наступний виїзд був в 2021 році, обвинувачений не допустив працівників на територію. Від чоловіка неодноразово надходили погрози.

Газопостачання було припинено в 2021 році, після чого були погрози в телефонному режимі, погрожував, що засипе підприємство сміттям. З приводу погроз до поліції не зверталася, аудіо та відео фіксацію не проводили. Транспортний засіб на подвір`ї був великий, схожий на Камаз, марку назвати не може.

Інший свідок в судовому засіданні зазначила, що коли для виконання службових обов’язків приїхали за адресою обвинуваченого, він довго не виходив, потім вигнав машину, нецензурно виражався, перегородив в`їзд.

Чоловік погрожував засипати підприємство сміттям. Біля воріт стояли дві вантажні машини. До перевірки обладнання не допустив, погрожував собакою.

Взагалі погрози були в бік підприємства та співробітників, називав їх сміттям. Чоловік сказав, що загорне працівників сміттям, а також яму, яку викопали.

Зі слів сусідів машина належить саме обвинуваченому.

Ще один свідок на суді розповів, що працює на підприємстві на посаді охоронця. Моменти висипання будівельного сміття з кузову автомобіля зафіксувала камера спостереження. Він намагався перешкодити, але не встиг.

Свідок підтвердив, що обидва рази протиправні дії скоював один і той же чоловік, якого він зможе при зустрічі впізнати.

Дзержинський суд виніс вирок чоловіку за вчинення кримінального правопорушення, а саме хуліганства.

Йому призначили покарання у вигляді арешту строком на 2 місяці. Також суд зобов’язав стягнути з обвинуваченого матеріальну шкоду у розмірі 5199,58 гривень на користь АТ «Криворіжгаз».

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну