Ракетний удар по Дніпропетровщині: Верещук приїхала на місце трагедії

Ракетний удар по Дніпропетровщині: Верещук приїхала на місце трагедії

Фото: Телеграм Сергія Лисака

Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук відвідала місце вчорашньої трагедії у Підгородненській громаді на Дніпропетровщині, де внаслідок ракетного удару загинула дворічна дитина, п?ятеро дітей зазнали поранень.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

"Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук відвідала місце вчорашньої трагедії у Підгородненській громаді на Дніпропетровщині. Внаслідок ракетного удару ввечері 3 червня загинула дворічна дитина, п?ятеро дітей поранені, загалом постраждали 22 людини. На місці трагедії продовжують працювати рятувальні служби", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, Міністерка разом із головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком відвідала постраждалих, які зараз знаходяться у лікарні.

Він зауважив, що у дітей, які постраждали унаслідок ракетної атаки, множинні травми, струси мозку, переломи. Всіх прооперували. Наразі лікарі дають оптимістичні прогнози.

"Юні пацієнти йдуть на поправку, кажуть лікарі. Якщо так буде й далі, невдовзі переведуть їх до звичайних палат. Рани загояться, але спомин про найстрашніший вечір – не зітреться ніколи"
, — сказав Лисак.




Читайте також: Із-під завалів будинку на Дніпропетровщині за ніч врятували чотирьох людей

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну