У Кривому Розі запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран»

У Кривому Розі запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран»

Фото: Перший Криворізький

На Дніпропетровщині запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран». Першим його запровадив криворізький Центр надання адміністративних послуг.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак у telegram.

У «єдиному вікні» військові та їхні рідні можуть отримати 561 послугу. Не потрібно бігати по різних установах. Все – на одній локації.

Перелік сформований на базі 453 вже діючих послуг, що користуються попитом і є актуальними для забезпечення цільової категорії. Це – оформлення соціальних послуг, паспортних документів, реєстрація нерухомого майна, бізнесу, дозволи тощо.

Додали й 30 нових послуг - оздоровлення, безкоштовне харчування дітей, допомога у започаткуванні бізнесу та інше. Наприклад, фахівці допомагають записатися на зубопротезування або знайти роботу.

Ще 78 послуг будуть надаватись у взаємодії з державними органами виконавчої влади та їх територіальними підрозділами у відповідності до розпорядження «дорожніх карт».

Вже завтра, 1 червня, комплексний сервіс запустять інші ЦНАПи Дніпропетровщини. Здебільшого, починатимуть зі 100 послуг, з часом їх перелік збільшать втричі.

«Ідея в тому, щоб наші Герої, їхні сім’ї почувалися комфортно. Працюємо над цим. Дякую командам ЦНАПів за відданість справі», - додав Сергій Лисак.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну