Криворіжця засудили за крадіжку паспорта громадянина України

Криворіжця засудили за крадіжку паспорта громадянина України

Фото: Перший Криворізький

В травні 2023 року Саксаганський суд Кривого Рогу виніс вирок місцевому мешканцю, уродженцю міста Поті, Грузія. Чоловік вкрав паспорт громадянина України.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

15 квітня 2023 року близько 22:00 чоловік знаходився в компанії знайомого у кімнаті його квартири.

Скориставшись відсутністю уваги зі сторони знайомого, чоловік вкрав його паспорт громадянина України, який знаходився на столі у кімнаті.

Після чого обвинувачений покинув місце скоєння крадіжки та розпорядився викраденим паспортом громадянина України на власний розсуд.

Перевіркою даних про обвинуваченого встановили, що він на обліку у лікарів нарколога та психіатра не перебуває, раніше неодноразово судимий, неодружений, на утриманні неповнолітній дітей не має, офіційно не працює, має місце реєстрації та постійне місце проживання.

У суді криворіжець беззаперечно визнав свою вину.

Саксаганський суд визнав чоловіка винним у кримінальному правопорушенні за незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом.

Суд призначив покарання у виді арешту строком 1 місяць.

За сукупністю вироків, включаючи попередні, чоловіку винесли остаточне покарання у виді 5 років 4 місяців позбавлення волі.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну