Які заходи чекають містян до дня міста Кривого Рогу

Які заходи чекають містян до дня міста Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Традиційно в останню неділю травня у Кривому Розі відзначають День міста. Редакція "Першого Криворізького" дізналася, які планують провести заходи у місті.

У суботу, 27 травня, до 248-ї річниці міста Кривого Рогу проведуть низку запланованих заходів. Про це у відповідь на інформаційний запит 1kr.ua до виконкому Криворізької міськради інформацію надала начальниця управління організаційно-протокольної роботи виконкому міської ради Олена Затолокіна.

Перелік заходів:

Спортивний захід «Марафон через місто довжиною в життя» з нагоди 248-ї річниці заснування міста Кривого Рогу в межах міського фестивалю «Весна Рудани».

Початок і старт марафону о 06.00 з проспекту Перемоги, 35 Фініш — Маршака, 50.

Огляд-конкурс районних козацьких куренів в рамках міського Weekend з нагоди 248-ї річниці заснування міста Кривого Рогу в межах міського фестивалю «Весна Рудани».

Конкурс проходитиме в парку «Героїв» о 12.00.

Міський Weekend з нагоди 248-ї річниці заснування міста Кривого Рогу в межах міського фестивалю «Весна Рудани»:

- презентація легенд Кривого Рогу у районних козацьких куренях «Кривий Ріг місто козацької слави»;
- творчі, мистецькі, літературні, спортивні, музичні, художні івенти;
- виставки Декоративно- ужиткового мистецтва; майстер- класи, театральні анімації, перформанси;
- організація фотозон: тан- тамареска, гірницькі знаряддя праці (перфоратори, кайло) тa амуніція (захисні каски, ліхтарі), зразки породи;
- фудкорти;
- благодійні акції на підтримку Збройних сил України.

Міський Weekend розпочнеться о 12:00 у парку «Героїв».

XVI відкритий фестиваль «Гармонія грації та краси», присвячений 248-й річниці міста Кривого Рогу. Початок о 12:00 у «Палаці культури Мистецький».

Крім цього, заходи відбудуться й в інших районах міста. У Тернівському районі такий план заходів до дня міста:

З 12:00 у парку "Тернівський" на вулиці Сергія Колачевського, 84 проходитимуть святкові виставки, інтерактивні фотозони, майстеркласи, дитячі атракціони.

О 13:00 відбудеться спорт-Fest, 14:00 — розважальна програма, 15:00 — звітний концерт музичної школи №10. А вже о 16:00 на містян чекатиме святковий концерт творчих-колективів палаців культури Тернівського району.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну