У Кривому Розі засудили чоловіка за крадіжку кондиціонерів з ломбарду

У Кривому Розі засудили чоловіка за крадіжку кондиціонерів з ломбарду

Фото: Pixabay (фото ілюстративне)

У травні 2023 року Саксаганський суд Кривого Рогу виніс вирок чоловіку, який здійснив крадіжку в умовах воєнного стану. Обвинувачений вкрав зовнішні блоки кондиціонерів з ломбарду та мобільний телефон.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

6 лютого 2023 року, приблизно о 22:00, чоловік знаходився на вулиці Івана Авраменка в Саксаганському районі Кривого Рогу.

За допомогою драбини, яку знайшов неподалік, він піднявся на дах приміщення відділення ломбарду.

Там криворіжець зірвав з кріплень 2 зовнішні блоки кондиціонерів, вартість яких, згідно з висновком експертизи, складає 6 167,20 гривень.

Після цього чоловік по черзі переніс їх на поляну, яка знаходиться приблизно в 500 метрах від місця вчинення злочину, а після цього забрав.

Далі, вдень 3 березня 2023 року, чоловік знаходився на кухні у знайомої. Звідти він поцупив мобільний телефон Samsung, після чого зник з чужого помешкання. Вартість вкраденого телефону, згідно висновку експертизи, складає 4 732,50 гривні.

Саксаганський суд визнав чоловіка винуватим у кримінальних правопорушень, а саме таємне викраденні чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану.

Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років.

На підставі статей 75, 76 Кримінального Кодексу України чоловіку призначили покарання у виді позбавлення волі з випробуванням на строк 2 роки. Також йому необхідно періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну