У Кривому Розі патрульні розшукали чоловіка, який зник з місця ДТП

У Кривому Розі  патрульні розшукали чоловіка, який зник з місця ДТП

Фото: Патрульна поліція Кривого Рогу

Сьогодні, 18 травня, поліція Кривого Рогу розшукала чоловіка, який був за кермом автівки ВАЗ в момент дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вчора на вулиці Героїв Маріуполя в Тернівському районі. Чоловік скоїв наїзд на обладнання мийки самообслуговування.

Про це повідомляє патрульна поліція Кривого Рогу.

Як з’ясувалося, водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на обладнання мийки самообслуговування та поїхав з місця пригоди.

Сьогодні під час патрулювання Тернівського району інспектори на вулиці Латвійській, де й проживає винуватець пригоди, виявили автомобіль ВАЗ із характерними механічними ушкодженнями.

Чоловік зізнався, що саме він був за кермом транспортного засобу в момент аварії та пояснив, що побачивши наслідки ДТП, злякався, сів у своє авто та поїхав з місця пригоди.

На 26-річного водія інспектори склали протоколи за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

Тепер на чоловіка чекає суд.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну