На Дніпропетровщині викрили масштабну схему ухиляння від військової служби

На Дніпропетровщині викрили масштабну схему ухиляння від військової служби

Фото: Поліція Дніпропетровської області

Поліцейські міграційної поліції Дніпропетровщини викрили масштабну схему ухиляння від військової служби. Чоловік та 2 жінки організували виготовлення тимчасових посвідчень військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Правоохоронці задокументували низку фактів протиправної діяльності службових осіб територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які налагодили незаконний бізнес з виготовлення документів для військовозобов’язаних чоловіків.

Поліція встановила учасників організованої групи - трьох мешканців Донецької області - 35-річного чоловіка та двох жінок віком 29 та 32 роки.

Фігуранти організували виготовлення тимчасових посвідчень військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку.

З цими документами чоловіки призовного віку мали можливість безперешкодно перетнути державний кордон України.

Такі послуги обходилися клієнтам у 5 тисяч доларів США.

Усім трьом учасникам групи вручені повідомлення про підозру.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну