Близько пів сотні підприємців Кривого Рогу отримали мікрогранти та створили нові робочі місця

Близько пів сотні підприємців Кривого Рогу отримали мікрогранти та створили нові робочі місця

Фото: Виконком міської ради

З початку повномасштабної війни у Кривому Розі зареєстровано 837 нових суб’єктів бізнесу. Близько пів сотні криворізьких підприємців отримали мікрогранти та створили нові робочі місця.

Про це йдеться на сайті виконкому Криворізької міськради.

З початку 2023 року зареєстровано 267 суб’єктів бізнесу.

46 підприємців вже подали на розгляд свої бізнес-проєкти на державні гранти.

У Кривому Розі популярності серед підприємців набула програма «Власна справа», за якою можна отримати фінансову підтримку від держави у вигляді мікрогранту від 50 до 250 тисяч гривень.

Гроші можна витратити на придбання чи лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщень. Обов’язковою умовою надання коштів є створення 1 чи 2 робочих місць в залежності від суми отриманого гранту.

На сьогодні 44 підприємці вже отримали грант на розвиток своєї підприємницької діяльності, створивши при цьому 92 нових робочих місця.

Три криворізьких підприємства отримали гранти на суму 14,8 мільйона гривень на придбання виробничого обладнання, додатково створивши 55 нових робочих місць. Одне із них — міський молокозавод.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну