Сьогодні останній день реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті

Сьогодні останній день реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті

Фото: Canva

Сьогодні, 3 травня, останній день реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті.

Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Щоб зареєструватися, потенційному вступнику або вступниці потрібно за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру створити персональний кабінет.

Внести особисті дані (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), номери контактних телефонів та адресу електронної пошти, категорію випускник поточного року або випускник минулих років) й інформацію щодо участі в НМТ.

Обов’язковим етапом під час заповнення реєстраційної форми є вибір із запропонованих переліків навчального предмета додаткового блоку. Випускники поточного навчального року, крім цього, мають вибрати із переліку свій заклад освіти.

Необхідно завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів:
  • паспортного документа або іншого документа, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;
  • документа, що підтверджує інформацію про освіту: довідки з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтва про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);
  • документа, що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну