Криворіжець привласнив згортки з наркотиками, через що отримав штраф

Криворіжець привласнив згортки з наркотиками, через що отримав штраф

Фото: Перший Криворізький

В березні 2023 року Саксаганський суд оштрафував мешканця Кривого Рогу за привласнення наркотичних речовин, які він знайшов на вулиці в пачці з-під цигарок.

Про це йдеться на Єдиному державному реєстрі судових рішень.

29 серпня 2022 року приблизно о 21:00 чоловік йшов по вулиці Каспійській у Саксаганському районі. На землі біля мосту побачив пачку з-під цигарок, в якій було три згортки: один з речовиною рослинного походження та два – кристалічного.

Чоловік візуально впізнав в речовині кристалічного походження заборонену психотропну суміш, після чого забрав згортки з метою особистого вживання.

Того ж дня, трохи пізніше, він знаходився біля будинку по вулиці Курчатова в Саксаганському районі. Його зупинили працівники поліції, запідозривши у причетності до вчинення кримінального правопорушення.

В ході бесіди з ним правоохоронці з`ясували, що чоловік при собі має заборонені обігом речовини, що стало підставою для виклику на місце події слідчо-оперативної групи.
В присутності двох понятих, у чоловіка виявили та вилучили згортки з канабісом та речовиною кристалічного походження.

Суд призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень в дохід держави.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну