Зруйновані мости через річку в Кривому Розі обіцяють відновити

Зруйновані мости через річку в Кривому Розі обіцяють відновити

Фото: Перший Криворізький

Після статті «Першого Криворізького» про зруйновані мости через річку Інгулець почалися ремонтні роботи по відновленню декількох мостів.

Раніше редакція 1kr.ua повідомила, що після вересневого ракетного обстрілу армією Російської Федерації криворізької дамби залишаються невідновленими десятки невеличких мостів. Шість місяців залишки двох з них та труб знаходяться на прибережжі. А взимку навіть траплялось, що люди намагалися перейти річку по комунальній трубі та падали у воду.

Місцеві мешканці повідомили журналістам, що на березі річки біля житлового масиву Військове містечко-1 почалися демонтажні роботи залишків зруйновного мосту. У комунальному підприємстві «Кривбасводоканал» повідомили нам, що міст через річку Інгулець, який з'єднує вулиці Гете й Мерецкова, планують відновити.



Автор фото: Владислав Нестеренко

Також відомо, що за два місяці планують реконструювати ще два мости. Але цю інформацію повідомили чиновники місцевим мешканцям, тому редакція нашого сайту продовжує слідкувати за розвитком подію. Більше у наступних матеріалах.


Посилання скопійовано в буфер обміну