Екоініціатива у Кривому Розі: як містяни можуть здати вторсировину та допомогти ЗСУ

Екоініціатива у Кривому Розі: як містяни можуть здати вторсировину та допомогти ЗСУ

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі двоє агенток «Української волонтерської служби» Софія Онопченко і Катерина Таушканова запустили у соціальних мережах екоакцію, до якої можуть долучитися школи та небайдужі містяни.

Таким чином криворожанки хочуть заохотити містян позбутися непотрібних речей, які можна віддати на переробку вторинної сировини і зібрати виручені кошти, щоб спрямувати їх на допомогу військовослужбовцям.

«В нашому випадку – 129 бригаді ТРО — криворізьким захисникам та захисницям. Сміливим і незламним, з якими ми ходили одними вулицями, купували хліб в одному магазині й гуляли в одному парку. Але вже понад рік ми робимо це не з ними, а завдяки», — пишуть дівчата у соціальних мережах.

Представниці «Української Волонтерської Служби» пропонують школам та іншим криворіжцям задля допомоги Збройним силам України до 30 квітня позбутися:

  • непотрібних шкільних зошитів;
  • російської літератури;
  • іншої макулатури;
  • алюмінієвих бляшанок;
  • пластикових кришечок від пляшок та й самих пляшок.


Сортоване сміття можна принести у пункти прийому (адреси нижче) з 07:00 до 16:00. Ініціаторки екоініціативи радять попередньо звертатися за номером 067 638 44 91. А далі все просто: гроші, які ви отримаєте на пункті, переводьте на реквізити дівчат. Вони, зважаючи на донати та потреби, разом з волонтером Павлом Осіковим куплять та передадуть хлопцям і дівчатам 129 бригади ТРО необхідне.





Також агентки волонтерства пропонують криворіжцям ділитися у своїх соцмережах участю в екоакції, ставивши #сортую_донат_гарантую.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну