Під час вирубки дерев на проспекті у Кривому Розі були порушені правила газової безпеки

Під час вирубки дерев на проспекті у Кривому Розі були порушені правила газової безпеки

Фото: Перший Криворізький

Після інструментального обстеження території біля житлового будинку на проспекті Металургів, інспектори «Криворіжгазу» зафіксували порушення правил безпеки систем газопостачання орендарем земельної ділянки. Про це редакції «Перший Криворізький» повідомила криворіжанка Наталія Жуган.

Раніше редакція повідомляла, що 11 квітня на проспекті Металургів у Кривому Розі співробітники «Криворіжгазу» провели огляд на території біля кав'ярні, яка на думку мешканців сусідніх будинків, зведена з порушення земельного кодексу та державних будівельних норм України.

Також інспектори газової компанії підтвердили занепокоєння криворіжців, що під прибудовою знаходиться газова труба. Під час обстеження газопроводу витоків газу не було зафіксованою. Але спеціалісти зафіксували порушення пункту 1.12 глави 1 розділу 5 Правил безпеки систем газопостачання, в частині небезпечної експлуатації газорозподільної системи в межах охоронної зони. Також до газової компанії не надходило звернень від орендарів земельної ділянки щодо проведення будь-яких робіт.

Нагадаємо, що вищезазначені газові правила безпеки були порушені під час незаконної вирубки дерев, яку за словами місцевих мешканців ініціювали орендарі ділянки з кадастровим номером 12110000000:02:003:0063. Зараз ділянка перебуває в оренді громадянки Катерини Король.




Зелений протест: криворіжці висадили алею дерев на місці незаконного паркінгу

Після звернення криворіжців до Криворізької міської ради та АТ «Криворіжгаз» було направлений лист до виконкому Металургійної районної у місті ради для подальших дій з боку чиновників. Редакція 1kr.ua продовжує слідкувати за розвитком подій, тому більше інформації читайте у попередніх та наступних матеріалах.



Посилання скопійовано в буфер обміну