Дитячі садочки розпочали роботу в тестовому режимі: скільки відкрилося груп

Дитячі садочки розпочали роботу в тестовому режимі: скільки відкрилося груп

Фото: Перший Криворізький

Від сьогодні у Кривому Розі запрацювали дитячі садки. Всього розпочали роботу 22 заклади освіти, відкрили 69 чергових груп для дітей віком від 4-х до 6 років.

Про це повідомляє Управління преси та інформації виконкому Криворізької міськради.

Зазначається, що прийняття дітей відбулося у тих дитсадках, де є укриття у будівлі, або в розташованій у безпосередній близькості школі й отримали дозвіл від ДСНС.

З 1 вересня планується відновити навчання офлайн у школах. У тих закладах, де є облаштовані укриття, таких понад 100, — зазначає Управління преси та інформації виконкому Криворізької міської ради.

Крім цього, повідомляється, що в першу чергу до груп зараховувалися малюки, чиї батьки загинули, перебувають у полоні чи пропали безвісти в ході бойових дій; якщо один з батьків перебуває у лавах Збройних сил України; дітей військовослужбовців на період проходження ними лікування в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних заходів; дітей військовослужбовців Національної гвардії України, підрозділів територіальної оборони та органів Національної поліції України, чиї батьки працюють на підприємствах, установах, організаціях Кривого Рогу.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну