Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

У криворізьких кінотеатрах транслюють зараз дев'ять фільмів. Білети коштують від 120 гривень.

Редакція "Першого Криворізького" підготувала огляд фільмів, які зараз можна подивитися у "Мультиплексі" та "Олімпі".

Люксембург, Люксембург

Коли брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі, вони вирушають у подорож, щоб побачити його востаннє. Але чи буде людина, яку вони там зустрінуть, таким же крутим татом, яким вони його пам'ятають?



Моє прекрасне нещастя

Еббі – загадкова і недоступна першокурсниця, яка бажає втекти від свого минулого. Тревіс — бунтар та чемпіон підпільних боїв, який не вірить у кохання. Втілюючи все, від чого Еббі варто триматися подалі, Тревіс пропонує парі: якщо він виграє наступний поєдинок, вона проведе місяць з ним. Однак він і не здогадується, що у них набагато більше спільного, ніж...



Ренфілд

Ренфілд, вірний слуга графа Дракули, намагається розсудитись у Новому Орлеані. Він хоче позбавитися влади вампіра, але господаря це не влаштовує.



Супербрати Маріо у кіно

Екранізація серії популярних відеоігор компанії Nintendo, що розповідають про пригоди сміливих та кумедних водопровідників.



Ейр

Історія про Сонні Ваккаро — менеджера зі спортивного маркетингу, який найбільш відомий за свою роботу в Nike, де він підписав контракт з Майклом Джорданом на свою першу угоду з кросівками.



Екзорцист Ватикану

Габріель Аморт — католицький священик. За життя він обіймав посаду головного екзорциста Ватикану. За час своєї професійної діяльності герой фільму «Папський екзорцист» зробив багато вигнань. Габріеля не стало у 2016 році. Він помер, коли йому виповнилося 91 рік. У своїх мемуарах під назвою «Екзорцист розповідає свою історію» та «Екзорцист: ще історії» Аморт детально описує свій досвід у боротьбі з дияволом та демонічними сутностями, що захопили людей і керували їх помислами. Яких зусиль священикові стояло це благородне протистояння з силами зла під постійною загрозою смерті?



Джон Уік 4

Майбутній американський художній фільм у жанрі бойовика режисера Чада Стахелскі про колишнього наймана вбивця, якого грає Кіану Рівз



Мавка. Лісова пісня

Безмежні українські ліси з давніх-давен приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед столітніх дерев, живуть незвичайні міфічні істоти, а серед них - Мавка, Душа і новообрана Берегиня Лісу. І?ї головне покликання - захищати Ліс та його головний скарб - Джерело життя - від будь-яких зазіхань людей. Лукаш - звичайний сільський хлопець з рідкісним музикальним талантом, який він повністю вкладає у гру на сопілці. Лукаш мріє все своє життя присвятити музиці. Саме завдяки їй і відбувається неймовірне: Мавка і Лукаш зустрічаються і закохуються одне в одного. Та разом з тим Мавка опиняється перед складним вибором: кохання чи її обов'язок перед Лісом.




Підземелля та дракони: Честь злодіїв

Чарівний злодій та група неймовірних авантюристів взялися за грандіозне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію, але все йде наперекосяк, коли вони стикаються з неправильними людьми.



Посилання скопійовано в буфер обміну