Газову трубу знайшли під кав`ярнею на центральному проспекті Кривого Рогу, — мешканці

Газову трубу знайшли під кав`ярнею на центральному проспекті Кривого Рогу, — мешканці

Фото: Перший Криворізький

11 квітня на проспекті Металургів у Кривому Розі співробітники «Криворіжгазу» провели огляд на території біля кав'ярні, яка на думку мешканців сусідніх будинків, зведена з порушення земельного кодексу та державних будівельних норм України.

Раніше редакція «Першого Криворізького» повідомляла, що на центральному проспекті міста триває справжня боротьба за територію та дерева, які зрубали без дозволів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та опечатали територію, де були вирубані дерева.

Вчора на місце виїхали інспектори «Криворіжгазу» та перевірили територію за допомогою трасошукача, який підтвердив занепокоєння місцевих мешканців, що під прибудовою знаходиться газова труба. Але щодо стану цієї труби та можливого витоку газу, чи порушень правил забудови орендарем інформації немає, тому що результати перевірки будуть відомі пізніше.

Раніше редакція повідомляла, що криворіжці офіційно зверталися до місцевої газової компанії.


У «Криворіжгазі» журналістці редакції нещодавно також повідомили, що 17 березня співробітники компанії вже проводили комплексно-приладове обстеження газопроводу. Після нього вони з'ясували, що технічний стан підземного газопроводу в нормі та витоку газу немає.

Також співробітники газової компанії заперечують факт облаштування незаконного паркінгу на території охоронної зони. Які межі тієї зони наразі невідомо. Але слід зазначити, що до та після висадки нових дерев на прибудинковій території будинків за адресами проспект Металургів, 38, та вулиця Героїв АТО, 17, все ще ставлять авто відвідувачі та працівники.



Зазначимо, що журналісти знову звернулися до АТ «Криворіжгаз», де повідомили, що акт комплексно-приладового обстеження та висновки фахівців надішлють пізніше. Редакція опублікує позицію газової компанії.



Посилання скопійовано в буфер обміну