Криворіжці попрощались із загиблим на війні земляком Іваном Козиревим

Криворіжці попрощались із загиблим на війні земляком Іваном Козиревим

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 2 березня, у Центрально-Міському районі Кривого Рогу попрощались із загиблим на війні з Росією криворіжцем Іваном Козиревим. Він захищав нас на східному напрямку.

Іван Васильович Козирев народився 25 квітня 1993 року. Дитинство його пройшло у Центрально-Міському районі на вулиці Кобилянського. Він навчався у школі №1.

Його сусіди й однокласники говорять про Івана як про людину, яка завжди приходила на допомогу. Сестра загиблого Катерина востаннє віддячила братові промовою, де розповіла про важке дитинство і тяжку працю, яку Іван робив протягом життя. Він був братом, який захищав своїх рідних і піклувався про них. Він був громадянином, який взяв до рук зброю і захищав Україну від загарбника і окупанта — Росії. Нині його варта скінчилась.






Іван Козирев був сапером першого інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення. Він загинув 21 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєверодонецького району Луганської області.






Ми приносимо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Незабаром редакція створить меморіал Івана Козирева у розділі, присвяченому російсько-українській війні.
Якщо ви хочете повідомити нам про поховання або бажаєте створити меморіал близького Вам загиблого чи загиблої захисника чи захисниці, напишіть у чат-бот "Першого Криворізького" або в наші соцмережі



Кривий Ріг пам'ятає своїх Героїв.

Фото: Марія Пунтус

Посилання скопійовано в буфер обміну