У Кривому Розі відкриваються нові Пункти Незламності

У Кривому Розі відкриваються нові Пункти Незламності

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 24 лютого відкриється новий Пункт Незламності у Саксаганському районі, а з 1 березня запрацює ще п’ять нових Пунктів у закладах освіти.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

У місті створені та працюють понад 110 Пунктів Незламності та пунктів обігріву. З них 52 - у закладах середньої освіти, 11 - у відділеннях поліції. Також, на базі супермаркетів, кафе, заправок, відділеннях «Нової Пошти», хостелів працюють більше ніж 50 пунктів обігріву та підзарядки.

Новий Пункт відкритий у Саксаганському районі в гімназії №120. Пункт Незламності облаштований в укритті і сьогодні там проходила виховна година у рамках мистецького марафону «Об’єднані заради перемоги».

Крім Саксаганського району нові пункти будуть відкриті у Тернівському районі
  • гімназія №40 (Сестроріцька, 2Б)
  • гімназія №76 (Брестська, 21)
  • ліцей №83 (Широка, 15)
  • гімназія №117 (Героїв Маріуполя, 9А)
У Металургійному районі у гімназії №103 (Костенка, 23).

У кожному Пункті Незламності, крім джерел резервного живлення, запасу продуктів, медичних аптечок, акумуляторних ліхтарів є куточки для дітей, де вони можуть згаяти час, є зони для немовлят, де матусі можуть нагодувати та перепеленати дитину, є в наявності суміш та різноманітне дитяче харчування. У Пунктах постійно, за певним графіком, працюють бригади по 5-6 людей та чергують правоохоронці. У більшості Пунктів є укриття, а деякі Пункти розташовані в самих укриттях. Там, де укриттів немає, є вказівники як пройти до найближчого сховища.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну