Допомогу з міського бюджету отримають ще майже 3000 криворіжців

Допомогу з міського бюджету отримають ще майже 3000 криворіжців

Фото: Перший Криворізький

У лютому допомогу з міського бюджету отримають ще майже 3000 криворіжців
На лютневому засіданні виконкому Криворізької міської ради підтримані всі рішення соціального напрямку. На соціальну підтримку жителів з міського бюджету спрямують ще 20,9 мільйона гривень.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

418 учасників бойових дій в АТО/ООС отримують одноразову матеріальну допомогу у розмірі 5000 гривень.
Також, допомога надається й особам з інвалідністю внаслідок війни, членам сімей військовослужбовців, які загинули, пропали безвісти в зоні проведення АТО та ООС. Сім’ям військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок поранення контузії чи каліцтва, надається, крім тих виплат, які надає держава, одноразова допомога від міста у розмірі 100 тисяч гривень.

Продовжується виплата допомог для підтримки дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю дитинства. У лютому допомогу з міського бюджету отримають ще 250 дітей з інвалідністю та онкохворих діток у розмірі 10 тисяч гривень. Для дітей з інвалідністю, які потребують забезпечення засобами гігієни, з 2023 року збільшено грошову допомогу, яка складає 20 тисяч гривень. 35 таких дітей отримують таку допомогу у лютому.

Також, місто надає допомогу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Лише у лютому таку допомогу отримає 31 дитина з відповідним статусом.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну