У Кривому Розі пройшов турнір з вільної боротьби

У Кривому Розі пройшов турнір з вільної боротьби

Фото: управління преси та інформації

22 лютого у Кривому Розі до Дня визволення міста пройшов турнір з вільної боротьби, першість у якому виборювали спортсмени не лише з Кривого Рогу, а й Дніпра, Запоріжжя та Криничок.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

На базі дитячо-юнацької спортивної школи №2 пройшов традиційний міський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Участь у єдиноборстві взяли 60 спортсменів.

У Кривому Розі в 19 різноманітних видах єдиноборств займається понад 6 тисяч спортсменів. Вільною боротьбою займається 140 криворіжців в дитячо-юнацькій спортивній школі №2, з яких 11 - стали переможцями та призерами Всеукраїнських та міжнародних змагань.

Тренерам та спортсменам вдалось побачити на килимі цікаві та захоплюючі сутички, за підсумками яких вихованці ДЮСШ №2 вибороли:
І місць – 15:
Дребот Марія, Кучма Каміла, Максименко Олександра, Луценко Єлизавета, Щеглов Михайло, Труфанов Ілля,Капущенко Назар, Шеліпов Андрій, Гафаров Еміль, Губа Володимир, Давида Тимофій, Гончарук Олександр, Жулідов Тимур, Гаік Богдан,Гладиш Ярослав.

ІІ місць – 11:
Молибога Яна, Луценко Юлія, Щеглов Дмитро, Кузьменков Іван, Мурлян Микита, Олексійченко Олексій, Гафаров Мухамед, Одайський Святослав, Шматко Максм, Іцьковський Владислав, Віднійчук Андрій.

ІІІ місць – 9:
Базалук Іван, Максименко Денис, Тарасов Ілля, Міхтахов Кирило, Стрижеус Макар, Мітус Костянтин, Куц В'ячеслав, Базалук Микола, Шевченко Іван.

Відзнаку «За кращу техніку» отримав Линник Олександр (Запоріжжя),
Відзнаку «За волю до перемоги» отримав Прядко Валерій (Запоріжжя).
Відзнаку "За кращий кидок" отримав Губа Володимир (Кривий Ріг).
Приз "Глядацьких симпатій" в смт Кринички повіз Крамаренко Георгій.




Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну