Стрілянина у Кривому Розі: патрульні затримали зловмисників, які обстріляли автівку

Стрілянина у Кривому Розі: патрульні затримали зловмисників, які обстріляли автівку

Фото: Перший Криворізький

Ввечері, 18 лютого, у Металургійному районі міста сталася стрілянина. Невідомі особи на автомобілі BMW відкрили вогонь із рушниці по іншому авто та поїхали з місця. У Кривому Розі оголосили план "перехват".

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу у Фейсбук.
"Інспектори терміново передали орієнтування у радіоефір. У Кривому Розі оголосили план "Сирена". Під час переслідування, поліцейські дізналися, що зловмисники можуть пересуватися на авто Infinity. Особовий склад полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг зорієнтували на пошуки вказаної автівки", — йдеться у повідомленні.
Незабаром стрілків зупинили на 95 кварталі. В автомобілі перебували три чоловіки. Вони зізналися інспекторам, що скоїли правопорушення та зброя, із якої вони раніше здійснювали постріли, лежить у багажнику.

"Патрульні провели поверхневий огляд авто та виявили у машині предмет, схожий на мисливську рушницю та предмет, схожий на травматичний пістолет", — доповнили у відомстві.
Для подальшого встановлення усіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу Криворізького районного управління поліції.










Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну