МВС представило новий склад керівництва: хто отримав посади

МВС представило новий склад керівництва: хто отримав посади

Фото: GettyImages

Уряд України призначив п’ятьох нових заступників міністра внутрішніх справ, а також державного секретаря МВС України.

Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України призначено Інну Ящук, яка до цього виконувала обов’язки Держсекретаря МВС. Вона відповідає за організацію роботи апарату міністерства, а також, серед іншого, координує роботу закладів освіти системи МВС і системи охорони здоров’я та реабілітації.




Крім того, Кабмін перепризначив двох заступників:

Богдана Драп’ятого, який відповідатиме за взаємодію з Верховною Радою України та парламентськими комітетами й координуватиме роботу сервісних центрів МВС. Також на нього покладено організацію та контроль у питаннях гуманітарного розмінування.



Майора поліції Катерину Павліченко, яка продовжить роботу в сфері дотримання прав людини, гендерної рівності та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, а також координуватиме міжнародну діяльність МВС, процес обміну та звільнення військовополонених.



Серед призначених — троє нових заступників міністра.

Генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв, який очолював Департамент організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України, а відтепер відповідатиме, серед іншого, за стратегічне планування діяльності міністерства та впровадження і реалізацію проєктів МВС.



Генерал поліції третього рангу Василь Тетеря, який до призначення заступником міністра внутрішніх справ обіймав посаду заступника Голови Національної поліції. Напрямком його відповідальності будуть питання розвитку державної авіації, внутрішнього аудиту, матеріально-технічного забезпечення МВС.



Полковник поліції Леонід Тимченко, який очолював Департамент інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України. На новій посаді він відповідатиме за цифрову трансформацію та цифровізацію сервісів системи МВС, а також куруватиме роботу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.



Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну