Криворіжців запрошують долучитися до бригади «Червона калина»

Криворіжців запрошують долучитися до бригади «Червона калина»

Фото: ДніпроОДА

Ворог тліє, де калина червоніє – гасло нової бригади «Червона калина». До неї уже увійшли досвідчені бійці. А нині там чекають на добровольців – мотивованих однодумців, які допоможуть звільняти від окупантів схід України.

Як долучитися, розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Продовжуємо формувати Гвардію наступу. Кличемо до її лав добровольців, які можуть обрати одну з восьми бригад. Ту, де знайдуть людей, близьких за духом, та разом гнатимуть окупанта. Один з підрозділів – «Червона калина». Він братиме участь у наступальних операціях на сході України», – зазначив заступник начальника Центрального територіального управління Нацгвардії України Вадим Макаренков.

В основі підрозділу «Червона калина» – досвідчені бійці. З перших днів війни вони захищали Київщину. Там разом із ЗСУ звільнили від загарбників понад 20 населених пунктів. Розбивали колони ворожої техніки та нищили позиції окупантів.

Пізніше – брали участь у бойових діях у Сєверодонецьку, Лисичанську та Білогорівці Луганської області, Спірному та Верхньокам'янському Донецької області.

Приєднатися до «Червоної калини» можна онлайн та офлайн. Перший спосіб – заповнити анкету кандидата. Другий – звернутися до одного з підрозділів центру адміністративних послуг "ВІЗА":
  • вулиця Володимира Великого, 32
  • площа Молодіжна, 1.
Деталі – за телефоном 080 010 00 20.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну