У Кривому Розі джерелами резервного живлення обладнано 156 важливих об’єктів

У Кривому Розі джерелами резервного живлення обладнано 156 важливих об’єктів

Фото: Криворізька міська рада

Джерелами резервного живлення обладнано 156 критично важливих об’єктів тепло- та водопостачання, медицини, соціальної сфери та інших.Якщо рахувати з «Пунктами незламності», іншими об’єктами медичної та соціальної сфери, то кількість об’єктів доходить вже до тисячі.

Про це йдеться на сайті Криворізької міської ради.

“Комунальному підприємству «Криворіжтепломережа» передано 49 генераторів, які встановлено на об’єктах теплопостачання. З них 47 – підключені та працюють, а два генератори підключать найближчим часом, роботи на стадії завершення”, — йдеться у повідомленні.

Також, за повідомленням міськради, продовжуються роботи не лише на котельнях, а й встановлюються генератори на насосних станціях КП «Водоканал». Станом на сьогодні їх 18, вони використовуються під час знеструмлення насосних станцій.

Додатково планується придбати ще 47 генераторів (23 — для «Водоканала»; 24 — для «Тепломережі» із них 17 – доукомплектують котельні) та 35 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, що на січневому засіданні виконкому міськради прийнято рішення про створення міського штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років.

Підприємства планують замінити 13 кілометрів та зробити ізоляцію 58 кілометрів мереж теплопостачання, виконати капітальний ремонт, реконструкцію та заміну 8 котлів.






Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну