За тиждень у Дніпропетровській області відновили електропостачання понад 2 тисячам родин

За тиждень у Дніпропетровській області відновили електропостачання понад 2 тисячам родин

Фото: Перший Криворізький

З 2 по 8 січня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у домівки понад 2 тисяч родин у 9 населених пунктах області, що лишилися без електропостачання через обстріли.

Про це повідомляє пресова служба ДТЕК.

Фахівці приступають до робіт відразу, коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета — забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

Через близькість до зони бойових дій більшість цих населених пунктів страждає через постійні російські обстріли, тому енергетикам доводиться регулярно лагодити пошкоджені лінії та повертати в оселі світло.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі проводять роботи одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій.

Загалом з початку повномасштабної війни з РФ енергетики ДТЕК відновили електроживлення у понад 789 тисячах домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати десятки разів через регулярні ворожі атаки.

Після серії ракетних ударів Росії ситуація в українській енергосистемі залишається складною. Через значний енергодефіцит по всій країні щоденно відбуваються відключення світла. Тому просимо відповідально ставитися до споживання електроенергії — після відключень вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити електроспоживання.

Якщо ви прочитали цю статтю, то просимо оцінити її, щоб у майбутньому матеріали сайту «Перший Криворізький» були кориснішими

Посилання скопійовано в буфер обміну