Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим

Фото: Перший Криворізький

На Дніпропетровщині очікується ускладнення погодних умов. За інформацією Служби з надзвичайних ситуацій, у Дніпрі та області очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/с та суттєве зниження температури до -9 -15°. Така температура триматиметься найближчі дні.

У зв'язку з цим аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби вчасно усувати аварії.

Про це повідомляє компанія ДТЕК Дніпровські електромережі.

Разом з тим, різке похолодання може призвести до зростання дефіциту електроенергії. Адже для того, щоб підтримати комфортну температуру у своїх домівках, клієнти можуть вмикати опалювальні прилади та потужну побутову техніку одночасно.

Як наслідок, це призведе до збільшення навантаження на електромережі області, що може призвести до аварійних знеструмлень.

Всіх клієнтів Дніпропетровщини просять максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі.

Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну