Для скількох родин відновили електропостачання за новорічний тиждень

Для скількох родин відновили електропостачання за новорічний тиждень

Фото: Перший Криворізький

З 26 грудня по 3 січня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у домівки понад 3,3 тисяч родин у 16 населених пунктах Дніпропетровської області, що лишилися без електропостачання через обстріли.

Про це повідомляє компанія ДТЕК Дніпровські електромережі

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі проводять роботи одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій.

Загалом з початку повномасштабної війни з РФ енергетики ДТЕК відновили електроживлення у понад 787 тисячах домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати десятки разів через регулярні ворожі атаки.

Після серії ракетних ударів росії ситуація в українській енергосистемі залишається складною. Через значний енергодефіцит по всій країні щоденно відбуваються відключення світла.

Тому містян просять відповідально ставитися до споживання електроенергії — після відключень вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити електроспоживання.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Посилання скопійовано в буфер обміну