Різдвяні фільми та мультфільми для всієї сім`ї

Різдвяні фільми та мультфільми для всієї сім`ї

Фото: Перший Криворізький

Попри повномасштабну війну та намагання росіян залишити українців без світла на свята – це все ще чудовий привід (за можливості) провести час з родиною та подивитися добре різдвяне кіно.

Редакція «Першого Криворізького» підготувала для читачів невеликий перелік фільмів, які допоможуть налаштуватися та пригадати дитячі емоції від свята Різдва.

Грінч


Головний персонаж Грінч із самого дитинства ненавидить Різдво та усе, що з ним пов'язане. Усі ці подарунки, затишні родинні вечері та дзвінкі колядки неймовірно його дратують. Пропонуємо переглянути та разом з рідними посміятися та можливо трохи зрозуміти Грінча.



Один вдома


Відомий фільм, який має декілька частин з різними головними героями, які напередодні Різдва залишаються одні вдома.



Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений


У маленькому американському містечку напередодні Різдва оголошують воєнний стан, але одного з мешканців це не зупинило прикрасити будинок ілюмінацією.

Щасливого Різдва


Закомплексована і цинічна Кейт працює ельфом в у магазині і постійно приймає неправильні рішення. Випадкова зустріч з привабливим незнайомцем змінює її життя назавжди.


Різдвяні хроніки

У сімейній комедії розповідається про пригоди підлітка Тедді Пірса і його молодшої сестрички Кейт, яка все ще вірить в існування Санти.



Посилання скопійовано в буфер обміну