Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіака

Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіака

Фото: Перший Криворізький

За східним гороскопом 2023 рік — рік Чорного Водяного Кролика або Кота. Вважається, що ці дві іпостасі одного тотемного китайського гороскопа. Астрологи прогнозують, що наступний рік принесе людям спокій і комфорт.

Редакція «Першого Криворізького» проаналізувала прогнози декількох українських астрологів та зробила свій прогноз для всіх знаків.

Овен


У 2023 році Овнам радять зосередитися на особистому житті, особливо тим у яких немає другої половинки. На початку року прогнозуються успіхи на фронті кохання та відносин. Друга частина року передбачає особистий ріст та розвиток у професійному плані.

Тілець


Новий рік принесе Тільцям успіх у багатьох сферах життя. Найкраще підуть справи з фінансами: заробітків буде достатньо для того, щоб сплатити не лише необхідне. Головне – не боятися різких змін, які часто вибивають зі звичної колії.

Близнюки


Близнюки мають бути готові до невеликих потрясінь. На початку року деякі таємниці розкриються тим, від кого вони, їх приховували. Але це не буде серйозною проблемою та приводом для тяжких переймань.

Рак


Раків початок 2023 року буде тяжки, багатьом буде здаватися, що ніби їх перевіряють на міцність. Можуть бути несподівані удари від другої половинки. Доходи будуть зростати, але у деяких Раків вони впадуть.

Лев


Популярність Львів зросте, але у професійному плані. Тому важливо приділити увагу своїм відносинам. У кар'єрі багатьох представників цього Зодіаку чекає успіх — підвищення та нові плани в роботі.

Діва


У перші місяці представники цього Зодіаку можуть отримати велику суму грошей. А весь наступний рік біля Дів крутитимуться хороші доходи, але вони не будуть залежати від них, можливо. Наступного року Дівам треба обов'язково стежити за своїм здоров'ям.

Терези


Астрологи прогнозують, що у 2023 році у Терезів розшириться сектор відносин – нові партнери, бізнес, переоцінка відносин. Є шанс зустріти другу половинку, якщо вони самотні. Зірки радять серйозно ставитися до стосунків з новими людьми.

Скорпіон


Для Скорпіонів у новому році важливою темою стане здоров'я. Можуть бути нервові зриви або раптові хвороби. Деякі представники Зодіаку раптово можуть запланувати ремонт або переїзд. Зміна роботи може бути у першому півріччі.

Стрілець


Раптове виникнення романтики, стосунків і навіть народження дітей — все це може очікувати Стрільців на початку 2023 року. Однак ці зміни позитивно вплинуть на життя, навіть повністю змінять оточення.

Козоріг


Цього року доведеться багато економити, можливо, хтось із Козерогів замислиться над зміною житла та переорієнтацією своїх доходів. Варто зробити фінансову подушку. Все, чого так довго чекали представники цього Зодіаку може нарешті прийти, але не без випробувань на міцність.

Водолій


Цього року у Водоліїв все може йти навперейми: всі плани будуть змінені обставинами. Астрологи радять все робити систематично. Рік змушуватиме брати відповідальність. Можливо буде покупка авто або переїзд.

Риби


Тема грошей цього року дуже актуальна, можливі проблеми у матеріальній сфері через великі витрати. Також Риби можуть відчувати самотність. А зустріти другу половинку можна ближче до кінця року.

Зазначимо, що всі астрологічні прогнози – приблизними, тому радимо не підлаштовувати свої плани та життя під поради астрологів. Редакція «Першого Криворізького» бажає всім читачам спокійного та мирного 2023 року!
Гороскопи на кожен день від «Першого Криворізького».

Посилання скопійовано в буфер обміну