Що подарувати на Новий 2023 рік: універсальні та бюджетні ідеї

Що подарувати на Новий 2023 рік: універсальні та бюджетні ідеї

Фото: Pixabay

2023 Новий рік українці зустрічатимуть в умовах повномасштабної війни. Цьогоріч подарунки мають бути корисними та практичними.

Редакція “Першого Криворізького” підготувала варіанти бюджетних та універсальних подарунків на Новий рік, які стануть у пригоді.

Зігріваючий подарунок

Взимку в багатьох будинках холодно, а в цьому році можуть також відбуватися перебої з опаленням. Тому теплий зігріваючий подарунок буде дуже доречний і порадує рідних. Радимо подарувати рідним термокружку, плед, термос, теплий светр, рукавиці.

Ще один чудовий корисний подарунок на Новий рік 2023 — термос або термокружка. Вони допоможуть пити гарячий чай або насолоджуватися теплим супом навіть через 10-12 годин після вимкнення електроенергії. Однак щоб отримати такий ефект, потрібно звернути увагу на дорожчі варіанти.

Грілка відмінний подарунок, коли опалення може зникнути будь-якої миті. Щоб подарунок був святковішим, оберіть грілку незвичної форми. Також можна придбати кишенькові грілки для рук.

Подарунок для відключень світла

Тривалі відключення світла буде простіше пережити, маючи під рукою корисні речі для освітлення і дозвілля. Впевнені, що вашим близьким сподобається лампа на акумуляторі або набір LED-свічок. Ці предмети заряджаються від розетки, поки є електрика, а під час відключень служать джерелом світла.

Дуже корисні в будь-якому домі під час війни будуть повербанки, чайник на батарейках.

Електронна книга,
що довго працює на акумуляторі або батарейках, теж стане у пригоді, коли вимкнуть електроенергію. А ще її екран підсвічується, тому для читання улюблених книг не потрібна лампа. Ви можете додатково завантажити купу книжок, якщо точно знаєте, які саме полюбляють.

Подарунок для затишку і розслаблення

Кожен українець зараз переживає серйозний стрес, і дуже важливо зуміти хоча б ненадовго розслабитися.

У цьому можуть допомогти:

  • набір ароматичних свічок;
  • бомбочки для ванни;
  • набір косметичних засобів;
  • набір заспокійливого, ароматного чаю;
  • масажер;
  • сертифікат в СПА.
У такий нелегкий час увага — найважливіший подарунок. Телефонуйте близьким якнайчастіше і робіть подарунки один одному просто так.

Посилання скопійовано в буфер обміну