Волонтери Криворіжжя поздоровили маленьких мешканців Широкого із Днем Святого Миколая

Волонтери Криворіжжя  поздоровили маленьких мешканців Широкого із Днем Святого Миколая

Фото: Перший Криворізький

Волонтери влаштували свято для дітей у селищі Широке. А також подарували одному із найвідоміших маленьких українців, які підтримують ЗСУ, Артему «Талісману» самокат.

Семирічний Артемка живе в селище Широке разом з бабусею та батьками. Через Широке до лінії фронту їздять сотні військових. Хлопчик облаштував своєрідний блокпост і вітає кожне авто саморобним українським прапором. У відповідь військові вітаються з ним, частують солодощами, інколи дають посидіти за кермом військового авто. Хлопчика назвали «талісманом» воїнів.
«Українські воїни вважають, що якщо по дорозі на передову зустрічають хлопчика-талісмана, значить все у них буде добре», — каже бабуся хлопчика пані Ніна.
Ініціативна група Організації співвласників багатоквартирного будинку “П’ять зірок” слідкувала за Артемом в постах військових з Кривого Рогу, бачили сюжети про хлопчика в національному марафоні. Їм припала до душі історія, тож вони вирішили підбадьорити хлопчика і його друзів – купили подарунок влаштували свято до Дня святого Миколая.



Завдяки співпраці волонтерів та бізнесу, діти отримали і солодощі, і подарунки. А ще усі мали можливість взяти участь у кумедних вікторинах та потанцювати на дискотеці. Артем дуже хотів мати самокат – йому подарували саме те, чого він чекав.
«Це те, про що я вже давно мріяв. Такий самий самокат є у мого друга, тепер ми удвох будемо кататися», — каже хлопець. Хлопець був у захваті від подарунка та свята.
Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Авторка: Валерія Балан

Редактор: Софія Скиба

Посилання скопійовано в буфер обміну