Нардепа від ОПЗЖ Юрія Бойка можуть позбавити звання Героя України: петиція набрала 25 тисяч підписів

Нардепа від ОПЗЖ Юрія Бойка можуть позбавити звання Героя України: петиція набрала 25 тисяч підписів

Фото: LIGA.net

Петиція до Президента із закликом позбавити народного депутата, який був обраний до Верховної Ради за списком нині забороненої партії “Опозиційна платформа — За життя”, Юрія Бойка звання Героя України, набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів.

Такі дані опубліковані на сайті глави держави.

Нагадаємо, саме люди із цієї політичної сили підтримували колишнього міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова на останніх виборах — він був висуванцем від їхньої партії. Костянтина Павлова знайшли мертвим у власному домі торік у серпні. Обставини смерті досі не з'ясовані - чи було самогубство, чи ні, достойменно невідомо.

Петиція №22/163550-еп зареєстрована 12 вересня, її автор - Гайдай Андрій Сергійович.

“В умовах повномасштабної війни України з Російською Федерацією, в той час, коли на фронті гинуть сотні кращих синів щодня, вимагаємо позбавити високого звання «Герой України» Бойка Юрія Анатолійовича, лідера забороненої проросійської партії «ОПЗЖ» та колишнього члена «Партії регіонів», оскільки таким чином ми нівелюємо значимість цієї нагороди, фактично прирівнюючи між собою Героїв, що захищають незалежність нашої країни з тими, хто робив усе, щоб ця незалежність зникла, працюючи в інтересах і на догоду кату Путіну”, — зазначається в документі.

Зараз у міській раді Кривого Рогу 9 депутатів, обраних від цієї партії.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну