На правах реклами

Пральні машини: види та особливості вибору до Чорної п`ятниці

Пральні машини: види та особливості вибору до Чорної п`ятниці

Фото: Comfy.ua

З 21 по 28 листопада полиці магазинів та вітрини залучатимуть покупців рекордно низькими цінами та божевільними знижками. Зовсім скоро настане Чорна п'ятниця 2022 — це грандіозний розпродаж, під час якої легко купити круту пральну за класною вартістю. Розглянемо види машин, особливості вибору Black Friday.

Типи побутової техніки

У день розпродажу можна купити за величезними знижками такі прання:

  1. З технологією сушіння. Така техніка особливо актуальна для квартир з невеликою площею. У компактному смарт-житлі не завжди є місце для сушіння чи мотузки. Функціональна пралка за короткий час видалить зайву вологу з речей.
  2. З кількома режимами роботи. Якщо не знаєте, за яких температур можна очищати різні тканини, варто придбати таку машину з дисконтом у Чорну п'ятницю. Перед пранням необхідно просто вибрати режим «Шовк», «Бавовна» і т.д., пристрій автоматично виставить градуси, швидкість віджиму та час програми.
  3. З топовими технологіями. Серед домогосподарок у тренді машини, що створюють додатковий струмінь води з піною, що підтримують функцію попереднього замочування. Такі «фішки» дозволяють позбавитися навіть сильних забруднень.
  4. Вбудовані. Перевага їх легко підібрати під будь-який інтер'єр. Вбудовані пристрої можна встановлювати всередині тумб, а поверхню над ними використовуватиме зберігання особистих речей. Такі моделі мають стильний вигляд.

Чорна п'ятниця — крута можливість придбати пральні машини світових брендів за зниженою вартістю. Перед покупкою слід враховувати технічні характеристики, про них далі.


Основні параметри пристроїв

Вибираючи пральну машину, зверніть увагу на такі параметри:

  1. Споживання води та електроенергії. Від показників залежить економічність під час використання. Чим вищий клас електроспоживання, тим дорожча техніка, але вона дозволяє заощадити на платежах ЖКГ.
  2. Об'єм барабана. При виборі спирайтеся на кількість речей при звичайному пранні. Для великих сімей можна купити на розпродажі з 9 кг. Для одного буде достатньо прання з барабаном на 5 кілограмів.
  3. Тип двигуна. Пристрої з колекторними двигунами коштують дешевше, але вони голосніше, ніж з інверторними. Останні більш надійні, продуктивні та ефективні, варто переплатити за такі переваги.
  4. Швидкість віджимання. Сучасні моделі здатні розганятися до 1600 оборотів за хвилину, це забезпечує практично суху білизну на виході.
  5. Розумні функції. Швидке прання — крута опція, якщо хочете освіжити не дуже забруднені речі. Машини з функцією обробки парою не тільки очищають білизну, а й дезінфікують її. Якщо іноді забуваєте покласти всі речі в барабан, пригляньте в Чорну п'ятницю моделі з можливістю довантаження.



У тренді прання з особливостями. Наприклад, з автодозуванням миючого засобу можна заощадити на порошку чи гелі. Топова техніка обладнується дисплеями, на них зображається інформація про запущену програму, час до кінця прання, помилки в роботі, якщо такі є.

Функціональною електронікою легко керувати за допомогою смартфона через Wi-Fi. Це зручно, не потрібно підходити до техніки, щоб зупинити чи відновити програму. Чорна п'ятниця — шанс купити технологічну пралку з неймовірною знижкою. Перегляньте афіші різних торгових точок, щоб вибрати найвигідніший варіант. Якщо не знаєте де ознайомитися з характеристиками популярних моделей загляньте на сайт Comfy.ua.

Посилання скопійовано в буфер обміну