Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

Фото: Перший Криворізький

Залізничники услід за спеціалістами ДСНС здійснюють обстеження і ремонт пошкоджених колій, щоб поновити найближчими днями сполучення з деокупованим від загарбників Херсоном.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін у прямому ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

"Наші колійники йдуть услід за спеціалістами ДСНС, які розміновують залізничні колії. Залізничники оперативно ремонтують пошкоджені ділянки. Після завершення робіт пустимо потяги до Херсона", - зазначив Камишін.

Голова правління АТ «Укрзалізниця» уточнив, що разом з керівниками суміжних відомств побував у Херсоні, в тому числі оглянув залізничний вокзал міста та інші об’єкти. Переконався в тому, як багато місцевих жителів чекають відновлення пасажирського сполучення працівниками Укрзалізниці.

"Ми будемо готові на цьому тижні пустити потяги до Херсона", - сказав Камишін.

За його словами, першим до Херсона прибуде потяг "До перемоги", який залізничники готували до поїздки спільно з митцями з гаслом "Перемога". Після цього прибудуть потяги, які доставлятимуть гуманітарну допомогу та будматеріали для відновлення пошкоджених об’єктів.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну