На правах реклами

Чорна п`ятниця 2022 року: робимо вигідні покупки

Чорна п`ятниця 2022 року: робимо  вигідні покупки

Фото: Фокстрот

Чорна п'ятниця — захід, який є одним із найголовніших у сфері шопінгу та продажів на маркетплейсі. Це час грандіозних знижок, які вам ніхто не запропонує протягом року. Під знижки потрапляють будь-які товари, починаючи від продуктів харчування і закінчуючи технікою, ювелірними прикрасами, одягом, меблями тощо. Вигідні покупки люблять робити всі, тому з кожним роком популярність цієї події зростає. Для багатьох Чорна п'ятниця 2022 — це один із найочікуваніших заходів, завдяки якому можна буде придбати новорічні подарунки для друзів і родичів та щось цікаве для себе.

Що потрібно знати, щоб зробити вигідні покупки

Варто розуміти, що через великий ажіотаж та адвертайзинг багато компаній та їхні магазини можуть намагатися лише приваблювати аудиторію. Потрібно відповідально поставитися до покупок і не піддаватися почуттю "доступності", інакше серед ваших покупок виявиться багато тих речей, які вам просто не потрібні.

Вам варто:
  • скласти раціональний список необхідних товарів;
  • поставити чіткі рамки бюджету;
  • визначитися з магазинами для покупок.
Заглиблюючись у подробиці кожної дії, можна сказати, що список допоможе чітко зрозуміти, що саме потрібно в будинку. Покупки, зроблені під емоціями, можуть бути марними, в результаті вам не вистачить коштів на ті товари, про які ви мріяли. Визначившись із розміром суми, яку можна витратити, ви поставите себе в рамки, це дасть вам змогу придбати речі першої необхідності, а решту залишити на наступний раз. Заздалегідь промонітортьте асортимент магазинів і зробіть закладку на ті сайти, де ви пригледіли необхідний товар. Якщо у вас уже є улюблені маркетплейси, де ви постійно робите покупки, то і цього разу краще скупитися тут же. Адже перевірені продавці вас точно не підведуть, ні з якістю, ні з термінами доставки.

Починайте шопінг з дорожчих магазинів, адже саме тут ви зможете "відхопити" брендові речі із залишків колекцій з дуже великими знижками. Така удача випаде небагатьом. Адже краще купити дві речі класу люкс, ніж десяток товарів із мас-маркету. Дуже багато модників саме так поповнюють свій гардероб новинками. Пам'ятайте, що сума на ціннику може бути не остаточною. Зробити її ще нижчою можна за допомогою промокодів і кешбеку. Знайти промокоди можна на партнерських сайтах-агрегаторах або через спеціальні спільноти.

Посилання скопійовано в буфер обміну