Майже 140 мешканців Дніпропетровщини отримають фінансування на започаткування бізнесу

Майже 140 мешканців Дніпропетровщини отримають фінансування на започаткування бізнесу

Фото: Перший Криворізький

У рамках реалізації державної програми «єРобота» щодо отримання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу Державна служба зайнятості опрацювала заяви, подані у восьмому періоді (з 3 по 16 жовтня 2022 року).

12 жителів Дніпропетровщини – переможці восьмої хвилі програми «Власна справа» отримають мікрогранти на власний бізнес.

Напрямки підприємництва, в яких заявники планують реалізувати себе, різні.

Це і пошиття спецодягу для підприємств України, продаж та технічне обслуговування офісної/комп’ютерної техніки, розробка та виготовлення оригінальних дизайнерських сучасних меблів, виробництво полуфабрикатів, виробів з листового і профільного металу та спеціального взуття для ЗСУ.

Мікрогранти на створення чи розвиток власного бізнесу є найбільш популярною програмою проєкту «єРобота». За результатами цієї програми вже є переможці Дніпропетровщини, які отримають від держави до 250 тисяч гривень на реалізацію своїх бізнес-ідей.

В цілому уряд вже перерахував одержувачам грантів області понад мільйон гривень. Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено 350 нових робочих місць.

Наразі прийом заявок за урядовою програмою «єРобота» триває, програма діє до 12 грудня 2022 року. Подача заявки здійснюється через Портал Дія.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Редактор: Тетяна Корник

Посилання скопійовано в буфер обміну