У Нікопольському районі затримали ворожого корегувальника

У Нікопольському районі затримали ворожого корегувальника

Фото: Перший Криворізький


Мешканцю с. Вищетарасівка Нікопольського району повідомили про підозру за фактом державної зради. Чоловік фіксував та передавав інформацію щодо місць дислокації, переміщення підрозділів, військової техніки та запуску безпілотних летальних апаратів Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю с. Вищетарасівка Нікопольського району за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, зібрані дані з GPS-координатами об’єктів інформатор передавав представникам РФ через месенджер Telegram.

Також агент надіслав представнику РФ координати розташування ЗСУ з посиланням на Google Maps, які в цей час вели обстріл військових об’єктів ворога та вимагав терміново завдати удар по позиціях українських військових.

Чоловіка викрито під час виконання чергового завдання ворога. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"У ході cанкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного вилучено мобільні телефони з доказами протиправної діяльності", - повідомляють у прокуратурі.








Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну