У Кривому Розі відновили електропостачання

У Кривому Розі відновили електропостачання

Фото: Перший Криворізький

Після стабілізаційних відключень 22 жовтня до будинків усіх мешканців Дніпропетровської області повернули світло. Попри це, жителів області закликають максимально знизити споживання електроенергії.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Дніпропетровські електромережі.

"Ситуація в енергосистемі лишається складною. Закликаємо всіх мешканців регіону споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00", - йдеться у повідомленні.

Бізнес-клієнтів також закликають обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Окрім того, у ДТЕК наголосили, що у разі застосування за розпорядженням НЕК Укренерго стабілізаційних відключень – вони будуть відбуватись для кожного клієнта не більше, ніж 4 години.

"Можлива похибка в межах 30-40хв необхідних для пепепідключення між групами. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень", - розповіли у ДТЕК.

Читайте також: Через ракетні удари РФ без світла залишилися майже 1,5 мільйона споживачів — Офіс президента

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну