Криворіжців закликали економити електроенергію та допомагати місту

Криворіжців закликали економити електроенергію та допомагати місту

Фото: Перший Криворізький

Керівництво Криворізької міської військової адміністрації закликало місцеве населення бути відповідальними і не забувати, що "в країні вже вісім місяців триває війна на виживання із сильним та підлим ворогом".

Про це під час свого ранкового звернення до громадян написав керівник Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

"Переважна більшість криворіжців чудово розуміють, що йде війна. Ворог намагається захопити якнайбільше нашої землі та терористичними атаками знищує нашу інфраструктуру. Розуміють, що треба заощаджувати електроенергію, мати запас води та заряджені електроприлади. Але є невелика кількість неадекватів, які влаштовують істерики", - йдеться у повідомленні.

Голови МВА закликав населення робити все для допомоги українській армії та мінімізувати наслідки атак ворога, усувати аварії.

"Ми не знаємо, який може бути графік аварійних відключень електроенергії та води – на те вони й аварійні. Ми не знаємо, коли увімкнуть електроенергію. Цим керує Укренерго. Можливо таке, що ми і днями, і тижнями, і місяцями будемо без електрики, опалення та води. Це - найгірший сценарій, але він також можливий", - сказав Вілкул.

Також він наголосив, що військовою адміністрацією розроблений план, як місто буде виживати без енергоресурсів, у випадку масштабної атаки по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської області.

Криворіжцям, які незадоволені відключенням електроенергії. відсутністю водопостачання Олександр Вілкул порадив "припинити істерити та разом з усіма допомагати Україні боротися за існування, а місту вижити, чи їхати".

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну