Цього тижня у Кривому Розі почнеться опалювальний сезон

Цього тижня у Кривому Розі почнеться опалювальний сезон

Фото: Перший Криворізький

Цього тижня у Кривому Розі буде розпочато опалювальний сезон – першими тепло приймуть дитячі лікарні, пологові будинки, Перинатальний центр, стаціонарні відділення лікарень.

Про це повідомили у військовій адміністрації Кривого Рогу.

Згодом будуть підключатися об’єкти соціальної сфери, заклади освіти, в тому числі й місця, обладнані для колективного проживання переселенців.

Тепло до будинків криворіжців, згідно з діючими в Україні нормами, почне подаватися, коли буде відповідна середньодобова температура. При цьому рішення про терміни початку подачі тепла у багатоквартирних будинках приймається управителями спільно з мешканцями по кожному будинку індивідуально.

Теплопостачальними підприємствами міста для проходження осінньо-зимового періоду підготовлено всі 96 котельних, 76 теплорозподільчих пунктів, замінено 7 кілометрів теплових мереж, відновлено майже 11 кілометрів теплової ізоляції, виконано ремонт 29 котлів та реконструкцію 2 котельних.

Зазначимо, що начальник військової адміністрації Олександр Вілкул не має відповідної компетенції для коментування таких питань. За це відповідає заступник міського голови Олександр Катриченко, або ж виконуючий обов'язків міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул.

Нагадаємо, що у Кривому Розі за теплопостачання відповідає комунальне підприємство теплових мереж «Криворіжтепломережа» та Акціонерне товариство "Криворізька теплоцентраль".

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну