Через обстріли енергоінфраструктури у Кривому Розі обмежили електропостачання

Через обстріли енергоінфраструктури у Кривому Розі обмежили електропостачання

Фото: Перший Криворізький

17 жовтня через пошкодження об’єктів енергоінфраструктури обстрілами РФ державна енергокомпанія НЕК Укренерго запроваджує стабілізаційні відключення електроенергії. Їх застосовують, щоб зменшити дисбаланс в енергосистемі та щоб уникнути масштабних відключень.

Про це йдеться на сторінці ДТЕК Дніпровські електромережі у facebook.

Електропостачання обмежували в одному районі міста Дніпро (ж/м Парус), у Кривому Розі, частині міста Кам’янське, Павлограді, Синельниковому, Нікополі, частині населених пунктів колишнього Царичанського, Верхньодніпровського, Петропавлівського, Синельниківського, Межівського, Широківського, Нікопольського, Софіївського, П’ятихатського та Апостолівського районів.

Для того аби підтримати енергосистему, компанія закликає всіх мешканців Дніпропетровщини зменшити споживання електроенергії до мінімуму — не вмикати енергоємні прилади, максимально знизити споживання електроенергії вранці з 8:00 до 11:00 та ввечері з 18:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.
Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну