Мешканця Дніпропетровщини засуджено за розбійний напад та незаконне позбавлення волі людини

Мешканця Дніпропетровщини засуджено за розбійний напад та незаконне позбавлення волі людини

Фото: Перший Криворізький

За даними слідства, чоловік потрапив до будинку, де проживала його близька родичка та її чоловік. Зв’язавши руки, зловмисник силою заштовхав потерпілих в автомобіль та вивіз до покинутої будівлі. Повернувшись до будинку родичів, обвинувачений викрав гроші, ювелірні вироби та прикраси на загальну суму понад 200 тисяч гривень, а також документи на нерухомість, яка розташована за кордоном.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Чоловік переховувався на території іншої держави 5 років, проте, згідно з міжнародним поліцейським співробітництвом, було проведено передачу вказаного громадянина для притягнення його до кримінальної відповідальності на території України.

За публічного обвинувачення Першотравенської окружної прокуратури мешканця смт Межова визнано винним за фактом розбою, поєднаного з проникненням у житло, та незаконного позбавлення волі з корисливих мотивів (ч.3 ст.187, ч.2 ст.146 КК України).

Вироком Павлоградського міського районного суду чоловіка визнано винним у скоєних злочинах. Йому призначено покарання у вигляді 11 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну