Викрито наркобізнес у Дніпрі з щомісячним обігом у 5 мільйонів гривень

Викрито наркобізнес у Дніпрі з щомісячним обігом у 5 мільйонів гривень

Фото: Перший Криворізький

Припинено діяльність злочинної організації у Дніпрі, яка налагодила наркобізнес з щомісячним обігом у 5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресова служба Прокуратури Дніпропетровської обласної прокуратури.

Мешканцям Дніпра — організатору та п’ятьом учасникам злочинної організації — повідомлено про підозру за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збуті психотропної речовини.

Злочинна організація займалась виготовленням та збутом метамфетаміну. До «бізнесу» дніпрянин залучив ще п’ятьох знайомих, кожен з яких виконував свої функції за заздалегідь узгодженим планом. Виготовляли психотроп у спеціальній нарколабораторії, інгредієнти завозили з-за кордону, замовлення приймали через месенджер та збували дрібними та оптовими партіями по всій території області. Щомісячно обіг з реалізації складав близько 5 мільйонів гривень.

Під час санкціонованих обшуків вилучено психотропну речовину, спеціальне обладнання, мобільні телефони, банківські карти, 4 транспортні засоби, які вони використовували для протиправної діяльності, та грошові кошти у сумі майже 20 тисяч доларів США.



Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну