Криворізькі спортсмени завойовують призові місця

Криворізькі спортсмени завойовують призові місця

Фото: Інгулецька райрада

1 жовтня у селищі Солоне пройшов Відкритий турнір з вільної боротьби серед жінок та греко-римської боротьби серед дітей 2010-2011 років народження, присвячений видатним тренерам Дніпропетровщини. За наставництвом Олександра Подольського криворізькі хлопці додали до скарбнички нагород три медалі.

Про це йдеться на сторінці Виконавчого комітету Інгулецької райради у соцмережі.

Золото – у Мухаммеда Гафарова, срібло – у Кирила Міхтахова та бронза – у Павла Іваноєвського. Ще один вихованець ДЮСШ №2 – Єгор Гунько – посів четверте місце у турнірній таблиці.

Також відбувся Чемпіонату Дніпропетровської області з Тхеквондо ВТФ у розділі «керюгі», які проходили у місті Кам'янське. Тут Дитячо-юнацьку школу Інгулецького району представляли чотири спортсмени (тренер Олена Мардаш), які згодом вибороли дві срібних та одну бронзову медалі. Так, Діана Литвиненко-Чумаченко зайняла ІІ місце, Гліб Ір'янов обійшов своїх суперників і також посів ІІ місце, ІІІ місце заслужено виборов Олександр Захарченко. Крім того, до п’ятірки найкращих увійшов ще один спортсмен - Ігнат Бабінцов.

Редакція "Першого Криворізького" вітає спортсменів з досягненнями та бажає нових перемог.



Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну